Kuumenna voi tilavassa paistokasarissa ja hauduta siinä sipulisilppu pehmeäksi. Lisää valkoviini ja kiehauta.
Lisää kasariin katkaravut, kuumenna seos - älä keitä.
Sekoita keskenään kerma, curry, sahrami ja tabasco. Lisää kermaseos katkarapujen päälle. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Tarkista maku ja tarjoa paahtoleivän tai lämpimän patongin kanssa.
Juomaksi kannattaa käyttää samaa valkoviiniä, jota käytit ruoan valmistamiseenkin.
Bon appetit !
Krabben hinzufügen, die Mischung heiss werden lassen - nicht kochen. Sahne, Curry, Safran und Tabasco gut mischen und den Krabben und Zwiebeln hinzufügen, langsam aufkochen.
Abschmacken !
Mit weissem Brot - z.B. Baguette oder Toast - und Weisswein servieren (lieber derselbe Wein der man zum Kochen gebraucht hat).
Guten Appetit !
Heat the butter in a large casserole and let the chopped onion and garlic simmer in it until it softens. Add the white wine and boil the mixture up.
Then add the shrimps, heat the mixture - don't cook.
Mix together double cream, curry, saffron and tabasco. Then pour the cream mixture over the shrimps. Heat slowly until boiling. Check the taste and serve with toast or baguette.
Good appetite !